Hva er Ti på topp

Samle poeng når du går tur

Lyst å oppleve noe av det beste naturen i Hamar har å by på?

Ti på Topp er et godt tilrettelagt turtilbud for alle, uansett alder og fysisk form. Her vil vi motivere til å samle poeng for alle turene du går i i perioden 10. mai - 10. oktober 2022. Du er garantert flotte naturopplevelser, samtidig som du kanskje får bonusen av å komme i bedre fysisk form. 

Det er noen lette og sentrumsnære turer og andre litt mer krevende og litt lenger unna.

Hvordan delta

Meld deg på HER

Last så ned Ti på Topp appen til din mobil. Den inneholder det du trenger for å komme i gang med å samle poeng. Her finner du kart med inntegnede ruter, rutebeskrivelser og mulighten til å sjekke deg inn når du er på turmålet.

Registrere poeng

Om du bruker appen, så vil du se en sirkel i kartet på den turen du er på. Når du har kommet deg innenfor denne sirkelen, så trykker du på knappen "Sjekk inn". Da blir din tur registrert, og du kan laste opp et turbilde sammen med innsjekken. Fikk du ikke registrert turen mens du var ute å gikk, kan du gjøre dette i etterkant inne på din turprofil.

Du kan selvfølgelig bli med selv om du ikke ønsker registrere poeng!

Hva får du?

Du får tilgang mange unike turer i Hamarområdet med turbeskrivelse og kart. I påmeldingen så oppretter du din egen turprofil, og der finner du oversikten over alle turene. Du får også tilgang til appen Ti På Topp. Appen anbefaler vi alle å bruke, for den er veldig fin å bruke for å finne frem til turmålet. Vi kommer også til å trekke ut en rekke premier blant alle som er med, underveis i kampanjeperioden. Det er lurt å følge Ti På Topp Hamar på Facebook. 

Hva koster det å være med?
Det koster 200 kr å delta. Grunnen til at dette koster penger, er fordi det er en rekke utgifter med Ti På Topp, som vi må dekke inn. Dette er utgifter med app, hjemmeside, utvikling, arbeid og premier for å nevne noe. Det er en frivillig organisasjon som står bak Ti På Topp, Innlandet  Bedriftsidrettskrets. Det betyr at alle midler som kommer inn til kretsen, går til å forbedre og utvikle eksisterende og nye aktivitetstilbud i Innlandet.

 

Etter kampanjeperioden kårer vi følgende: 

- Årets turdeltaker
- Årets turbedrift
- Årets turlag
- Årets turbilde (for å vinne årets turbilde må du være påmeldt. Vi trekker ut bilde fra instagram med #tipåtoppøstfold, fra hjemmesiden vår, hvor du har lastet opp bilder. Eller ved at du har sendt oss en epost med ditt bilde. 

Hvilke kriterier legges til grunn for kåringene:

Årets turdeltaker bør være en person som har gjennomført mange turer i løpet av tur-kampanjen, men ikke nødvendigvis den som har gått flest turer. Vi ønsker å løfte frem mennesker som inspirerer andre til å komme seg ut på tur, og som deler sine positive opplevelser med oss slik at vi får ta del i de unike naturopplevelsene man får gjennom deltakelse i Ti På Topp.

Årets turbedrift er den bedriften som har gjennomført flest gjennomsnittsturer pr ansatt etter endt tur-kampanje. For å kunne bli årets turbedrift må man ha med minimum 5 deltakere på laget.

Årets turlag det turlaget som har gjennomført flest gjennomsnittsturer pr. lagsmedlem etter endt sesong. Også her må laget bestå av minst 5 deltakere for å kunne bli kåret.

Årets turbilde 
Vi kårer også årets turbilde. Her premierer vi et bilde blant alle innsendte bilder som vekker turmagi i oss.

Noen av de innsendte bildene vil også bli brukt i vår sosialemedier og til nestårs Ti på topp. Så send derfor inn fine bilder fra turene dine, via Min side på nettsiden, appen (når du registrerer tur kommer det opp et spørsmål om du vi ta et bilde, som legges ut blant deltakerbildene), facebookgruppen eller del dem på Instagram; #tipåtoppinnlandet

 

Enten det er naturopplevelsen, konkurransen, det sosiale eller noe helt annet som frister deg mest, ønsker vi deg velkommen til årets TI PÅ TOPP!!

Tilbake til hovedside