Om Ti på topp

Informasjon til deltakere av Ti på topp

Ti på topp har som mål å gjøre det enklere for deg å komme deg ut i naturen i ditt nærområdet. Vi ønsker fremme turglede og aktivitet ved å ha turer der du bor. Turene er varierte i lengde og terreng. 

Målet med Ti på topp er å samle turpoeng i konkurranseperioden som er fra 10. Mai til 10. Oktober. Du får 1 poeng pr gang du sjekker deg inn på et turmål. Det er mange flotte premier å vinne. 

Hvordan delta ? 

Last ned Ti på topp appen til din mobil, den bruker du når du sjekker deg inn på turmålet. Da registreres turpoenget. Du har full oversikt over turer og dine poeng i appen. Ti på topp er en digital konkurranse så man må ha appen for å delta. ( evt kan du ha bruker på en annen sin telefon)

Man kan delta som bedriftslag, enkelperson eller på familielag eller vennelag. Dette velger du når du melder deg på.

Så ta gjerne med deg en venner eller kolleger og konkurrer sammen eller mot hverandre om å få flest poeng. 

Turene 

Turene er av ulik lengde og i ulikt terreng. Det er turer i næreområdet, og noen må du kanskje kjøre et lite stykke til. 

Konkurransen

Det er uttrekkspremier underveis som blir annonsert på Facebook og på Instagram. Alle som går minst 7 turer i løpet av sesongen får en liten premie. Barn må gå 5 turer for å få premie. Vi kårer i tillegg årets turgåer, årets lag, årest bedrift og årets bilde. Disse vil bli permiert!

Pris 

200 kr pr deltaker, egne priser for bedrifter. Ta kontakt om deres bedift ønsker delta. 


Enten det er naturopplevelsen, konkurransen, det sosiale eller noe helt annet som som frister deg mest, ønsker vi deg velkommen til årets TI PÅ TOPP HAMAR!!

 

 

 

Tilbake til hovedside